Orodjarstvo Potrebuješ

Orodjarstvo Potrebuješ je družinsko podjetje, ki se ponaša z več kot 30-letno tradicijo na področju razvoja in izdelave zahtevnih kombiniranih orodij za izsekovanje in krivljenje pločevine na stiskalnicah.

Z dolgoletnimi izkušnjami in kreativnim pristopom strankam nudimo celovite rešitve na enem mestu - od idejne zasnove izdelka do končne izdelave serijskega orodja.

Končni produkt naših serijskih orodij so pločevinasti izdelki, ki se v največji meri uporabljajo za potrebe avtomobilske in kmetijske industrije, bele tehnike, gradbeništva in športne opreme.

KONSTRUKCIJA
KONSTRUKCIJA

Uporaba sodobne programske opreme in tesno sodelovanje z naročnikom nam omogočata razvoj kvalitetne konstrukcije, ki je temelj za učinkovito izdelavo visokokakovostnih izdelkov.

ORODJARNA
ORODJARNA

Orodja izdelujemo s tehnologijami CNC rezkanja, brušenja, struženja in žično erozijo. Vsestranski strojni park nam omogoča, da orodje v celoti izdelamo v naši orodjarni.

PROIZVODNJA
PROIZVODNJA

Del našega strojnega parka so tudi ekscentrične stiskalnice, s katerimi preizkušamo izdelana orodja in na željo naročnika izdelamo serijo izdelkov.

Vizija

Naša vizija je biti podjetje, kamor zaposleni v ponedeljek z veseljem prihajajo na delo in poslovni sestanki našim partnerjem predstavljajo priložnost za sproščen pogovor in konstruktivno izmenjavo idej, zaradi katerih bo odhod iz sestanka prijeten in poln optimizma v uspešno dokončanje našega novega projekta.

Zavedamo se moči dobrih medsebojnih odnosov. Vedno stremimo k vzpostavitvi dolgoročnega sodelovanja s poslovnimi partnerji, saj z vsakim novim projektom skupaj rastemo in se medsebojno izpopolnjujemo.

Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta. Za vas želimo biti partner, kateremu boste brez pomislekov zaupali celostno izvedbo vašega naslednjega projekta – od enostavnih CNC obdelav do zahtevnih orodij za preoblikovanje pločevine.

Vizija
Nazaj na vrh